2 min

Multiculiniar Food Festival

Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Surinaams, Grieks, Indisch, Amerikaans en Armeens is een kleine selectie van de keukens die gepresenteerd worden. Filterme is deze vijf edities de uitvoerende partij geweest om de branding vorm te geven en de bezoekers te voorzien van uitnodigende uitingen.

Rob Krikken

Brand & Design manager / eigenaar filterme

Vanuit mijn kantoor in Rotterdam werk ik voor verschillende opdrachtgevers. Ik help deze organisaties voornamelijk met concept, branding, design en content management. Daarnaast houd ik mij bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digital.