Testimonials

Al jaren werken wij met passie aan tal van producten en diensten. Met de ervaring die wij hebben opgebouwd en geen gezonde mix van gedegen data- en klantonderzoek en uitdagend experimenten leveren we resultaten. We verbeteren niet alleen je website, maar ook je marketing strategie én je bedrijf.

Samen met Filterme ‘the BLOKES’ rebranding gerealiseerd. Van brainstormsessies tot uitvoering. Rob challengt de organisatie, Bewaakt het oorspronkelijke DNA, No nonsense en Hands on mentaliteit.

Rob onderscheidt zich door zijn inlevingsvermogen en het daadwerkelijk tot uitvoering brengen. Daarnaast beheerst hij tot in de puntjes de branding, van de marketing tot digital.

Het feit dat wij in deze snelle Horeca wereld al 3 jaar samenwerken zegt genoeg. Een topper.

Aart Zoetbrood

Horeca ondernemer

Rob heeft een aantal jaar voor ons de branding voor verschillende concepten vorm gegeven. Het gehele traject werd altijd goed besproken en samen kwamen we dan tot mooie ideeen die we vervolgens een maand later door de hele stad zagen hangen. Veel creativiteit en ondernemerschap wat zorgt voor mooie resultaten.

Pascal Rakers

Eigenaar KopjeK

Filterme verzorgt sinds een aantal jaren websites en facebook marketing voor diverse fysiotherapie praktijken van mij. Dit alles voor een goede prijs en een professionele uitstraling.

De afhandeling van verschillende zaken gaat erg snel. Kortom een aanrader.

Jeroen Manning

Fysiotherapie ondernemer

Sinds de start van het Multiculinair Food Festival is Filterme in de lead voor de online branding. Dit met groot succes. Filterme verzorgde tot dusver vijf food festivals. Mede dankzij Filterme zijn wij nu een vast begrip in Groningen.

Bojan Aleksander

Food Festival Ondernemer

Filterme verzorgt de gehele branding voon Kern Fysiotherapie. Filterme is ontzettend creatief en meedenkend. De manier van werken is effectief gebleken en erg transparant. Ze komen snel met uitgewerkte ideeën en zijn zeer goed/snel te bereiken.

Bas Jansema

Eigenaar Kern Fysiotherapie

Ga voor meer conversie

Haal meer resultaat met uw (online) product of dienst. Plan een gratis strategiesessie met filterme om meer inzicht te krijgen in de te behalen resultaten.