The journey

Wij leven in het digitale tijdperk waar alles draait om clicks, conversie en data. Content is king en Design is key. Filterme helpt bedrijven die branding hoog in het vaandel hebben staan om te groeien. Zowel on- als offline. In onze visie staat de gebruiker centraal en is fun een belangrijke factor tijdens het ontwikkelproces.

Al een aantal jaren is filterme werkzaam voor allerlei bedrijven in diverse branches. Met succes, dit laat zien dat geen case te groot is en we geen uitdaging uit de weg gaan. Intern hebben we voldoende expertise op het gebied van design, development & (vertical) marketing. Elke case en elke opdrachtgever is uniek. Wij werken daarom niet met een vast stappenplan maar leveren we maatwerk passend bij uw vraagstuk.

 • Filterme - the journey - Branding en development
 • Filterme is er voor bedrijven die branding hoog in het vaandel hebben staan.

  Producten

  Design

  Design is Key. Uw logo, huisstijl en online gezicht is vaak het eerste wat uw bezoeker ziet. Een eerste indruk maakt u maar één keer. Filterme is expert in het verzorgen van uw (online) uitstraling. Uw merk zo vormgeven dat het aansluit bij uw organisatie én uw doelgroep/afnemers. Van het volledig re-designen van uw website, het ontwerpen van een brochure of de gehele rebranding van uw horecazaak. Wij zorgen dat u wordt gezien.

  Development

  Vaak krijgen wij de vraag om de webdesigns om te toveren tot code. Dit doen wij natuurlijk graag. Filterme is altijd in ontwikkeling en probeert altijd de laatste trends bij te benen. Wij bouwen websites en single page landingspagina’s in WordPress. WordPress is eenvoudig beheerbaar en schaalbaar. Heeft u echter een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.

  Vertical Marketing

  Een website is slechts de basis van uw online gezicht. Mensen zijn bijna 24/7 één swipe van uw website vandaan. Maar waar bevinden ze zich? Met vertical marketing bouwen wij aan een (online) community omtrent uw organisatie. U bent zichtbaar via meerdere social kanalen die moeten zorgen voor nog meer traffic op uw website. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Snapchat.